Save
Saving
  • shaileshom shaileshom

    Hello,
    After Adding -ui flag to the command then project automatically open in after effects and showing one window that is bot is enable and nothing will happen.
    i checked in folder …
    not generating error file …
    but i can able to see log file in that folder …

    in that log file i am getting error on validation that is below…

    2019-10-22 @ 17:29:7 [BOT TOGGLE] : Templater Bot checking [ Google Sheet Document ] interval in minutes =>
    5
    2019-10-22 @ 17:29:7 [BOT] : The Bot for Templater is now enabled.
    2019-10-22 @ 17:34:7 [BOT ACTION] : Replicate…
    2019-10-22 @ 17:34:7 [REPLICATE] : Executing batch replicate of target comp.
    2019-10-22 @ 17:34:7 [VALIDATION] : Please open an After Effects project file or save the current one to begin processing.
    2019-10-22 @ 17:34:7 [REPLICATE] : Validation error =>
    Error: Please open an After Effects project file or save the current one to begin processing.
    2019-10-22 @ 17:39:7 [BOT ACTION] : Replicate…
    2019-10-22 @ 17:39:7 [REPLICATE] : Executing batch replicate of target comp.
    2019-10-22 @ 17:39:7 [VALIDATION] : Please open an After Effects project file or save the current one to begin processing.
    2019-10-22 @ 17:39:7 [REPLICATE] : Validation error =>
    Error: Please open an After Effects project file or save the current one to begin processing.```

    posted in Templater Bot Deployment read more
  • shaileshom shaileshom

    { err_code : 2, desc : “Error initializing Templater CLI”, ae : “Window does not have a constructor”, details : “Error occurred while CLI was executing requests tasks”, reported : “2019-10-19 @ 10:32:28” }

    posted in Templater Bot Deployment read more